Over de stichting

Tijdens Koningsdag- en nacht, in Eindhoven, worden door verschillende organisaties evenementen of activiteiten georganiseerd. Wij, van Stichting Koningsdag Eindhoven, coördineren al deze activiteiten en evenementen waar een vergunning voor nodig is. 

Wil jij tijdens Koningsdag- en/of nacht iets organiseren waar een vergunning voor nodig is? Scroll dan naar beneden om de juiste aanvraag te versturen. 

Standplaatsen

Wil jij in Eindhoven tijdens Koningsdag- en/of nacht een standplaats om jouw producten van je eetkraam of winkel te verkopen? Stuur ons dan een aanvraag via onderstaande button. Het is niet meer mogelijk om een standplaats te verkrijgen voor 2024.

Meld je nu aan

Duurzaamheid

Eindhoven is King streeft naar een schone stad en een duurzame koningsdag. Dit jaar werken wij samen met CircularPET om alle plastic bekers en flesjes te recyclen. Hoe werkt het systeem voor jou als bezoeker?

  • Bij je eerste bestelling betaal je €1 of 0,5 munt toeslag op elke beker of plastic flesje;
  • Bij je volgende bestelling lever je jouw lege beker of plastic flesje weer in en ontvang je een nieuw drankje;
  • Heb je geen zin in een nieuw drankje, maar wil je wel van je beker af. Lever jouw lege beker in bij de bar en ontvang een ecocoin. Wil je weer een nieuw drankje bestellen, dan lever je jouw ecocoin weer opnieuw in bij je nieuwe bestelling;
  • Ben je jouw lege beker of ecocoin kwijt, dan betaal je opnieuw €1 of 0,5 munt toeslag per beker of plastic flesje.
  • Is jou dag ten einde gekomen? Lever je laatste beker in bij de bar of de uitgang, zodat we deze kunnen recyclen.

De bijdrage die door jou geleverd wordt is een bijdrage aan het recycle systeem om samen zorg te dragen voor een duurzame festival omgeving. Om de gehele stad schoon te houden werken alle ondernemers in Eindhoven samen om de bekers en plastic flesjes te recyclen. Deze bijdrage krijg je dus niet terug!

Heb je vragen over het eco-systeem? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

Aanmelden events

Is het organiseren van festivals jou passie en wil jij tijdens Koningsdag- en/of nacht een evenement organiseren? Stuur ons dan een aanvraag via onderstaande button. Het is niet meer mogelijk om een evenement te registreren voor 2024.

Meld je nu aan